Surprise Me!
Найдено видео:

By Sashk

nobody.one - 2010 Rock It Out!

2010 Addicitve Tour http://vkontakte.ru/club19983889 Created by Sashk Only.

2010-11-21 01:31 16,428 YouTube

Мультик лол БАССЕЙН

20 лайков = 2 часть.

2019-04-13 07:31 72 YouTube

Распаковка игры шопкинс модный забег. 4 эксклюзивные фигурки в игре.

Купить такую игру можно в магазине Детский мир в отделе, где лежат все шопкинсы.

2018-09-01 05:44 89 YouTube

Пупси Слайм золотой открываем

В магазине Toy.ru купила новый Poopsie.

2019-07-07 12:10 148 YouTube

распаковка lil sister 4 series wave 1

Распаковка сестренки lol очень милая куколка.

2018-10-08 07:09 68 YouTube

Plenumi i Mësimdhënësve ankohet për SASHK-un

...

2018-05-02 02:09 1 Dailymotion

Vendimi për rrogat në arsim, SASHK-u mblidhet të enjten

Vendimi për rritjen ose jo të pagave në arsim pritet të merret në seancën e nesërme të Qeverisë, thotë Ministri i ARsimit Arbër Ademi. Ai nuk zbardh ...

2019-11-05 01:51 0 Dailymotion

Mbetet pezull marrëveshja mes SASHK-ut dhe MASH-it për rritjen e pagave

Pavarësisht pritjeve të SASHK-ut, Qeveria në seancën e sotme nuk vendosi për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave. Edhe pse ishte në rend d...

2019-11-06 01:46 0 Dailymotion

Pagat në arsim, SASHK u kërcënon me protesta 2

Nga sindikata e arsimit tërheqin vërejtjen se në rast të mos arritjes së marrëveshjes për rritjen e pagave, nga tetori do të futen në grevë apo në fo...

2019-09-23 01:59 0 Dailymotion